Fenomenul 5GANG la Oradea. 4 din 5 categorii de bilete au fost epuizate cu mult înaintea concertului

Foto: stirileprotv.ro

Rar se mai întâmplă ca biletele la un concert, în Oradea, să se epuizeze cu mult înainte dar tinerii de la 5GANG au reușit o astfel de performanță.  Cu o săptămână înainte de spectacolul de la Arena Antonio Alexe toate biletel în e din zona tribunelor au fost achizitionate așa că mai sunt scoase la vanzare doar cîteva tichete în FAn Zone, așa cum rezultă din harta interactivă de pe site-ul de achizitie .

Pe 5GANG îi ştii deja – sunt Selly, Diana, Gami, Pain şi Exploit. Sunt un fenomen fresh românesc cu milioane de admiratori pe youtube. Sunt epicentrul unei comunităţi unite atât online, cât şi offline. Sunt exemplul concret că o gaşcă unită poate realiza orice îşi doreşte, atâta timp cât există prietenie adevărată, multă muncă şi ambiţie.
Ai ascultat pe repeat toate piesele 5GANG care au cucerit de fiecare dată Trending-ul? Ai urmărit vlog-urile lor şi te-ai regăsit în mesaje? Atunci hai la concert! O să fie forţă! A, vezi să ai bateria full la telefon, să-ţi umpli Insta-ul de stories!

La concertul din Oradea:
* Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit doar în categoriile 2 şi 3 şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.
* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoţite de un adult posesor de bilet valabil.
* Pentru persoanele cu vârsta 12+ nu se impun restricţii.

🎙 Concert 5GANG – Arena ”Antonio Alexe”
📍 Arena Antonio Alexe
📅 Sâmbătă, 2 Noiembrie
🕖 16:00
🎟 Bilete: https://bit.ly/2LYugM9 și în magazinele Flanco, Cărturești și Diverta din Oradea

Distribuie informația
Alte știri