Impuscaturi in plina strada. Un barbat a ajuns la spital si un altul este cautat de politistii oradeni

Update 15.30 : Socant: Tanara rapita de iubitul ei a fost gasita impuscata in cap 

UPDATE: Ar fi vorba despre o răfuială din gelozie între fostul şi actualul iubit al unei tinere în vârstă de 23 de ani, scrie Adevărul. În această dimineaţa, agresorul a mers la locuinţa fostei lui prietene, cu un buchet de flori, dar la poartă a apărut atât tânăra, cât şi actualul ei iubit. Pe fondul geloziei, agresorul a scos un pistol cu care a tras mai multe focuri de armă. Mai apoi, iubitul gelos a urcat fata cu forţa în maşină şi au dispărut.

Miercuri dimineață, puțin după ora 09.00, pe strada Barcăului din Ioșia, la capătul liniei tramvaiului 2, în apropiere de şoseaua de centură a oraşului s-au auzit mai multe focuri de arma. Un bărbat a fost împușcat în partea latero-cervicală a capului, potrivit bihon.ro.

Polițiștii și procurorii se află la fața locului și urmează să transmită circumstanțele producerii acestui caz. Între timp victima, un bărbat, a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Ambulanței Oradea și a fost asistat medical până la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, unde trebuie sa i se extraga glonţul care a trecut prin gât şi s-a oprit în omoplat.

Zona a fost izolată de poliţişti, iar străzile adiacente sunt închise. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, suspectul a fugit de la locul incidentului cu un BMW gri, seria 7. Poliţiştii îl caută acum pe atacatorul fugar, instituind inclusiv filtre în oraș.

Alte știri