Invitatie pentru bihoreni la Targul de la Vama Sarii!

Primaria si Consiliul Local Vadu Crisului in colaborare cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor, va invita in perioada 1 – 2 iunie 2019 sa participati la „Targul de la Vama Sarii” sarbatoare locala, la care, pe langa evenimentele consacrate organizatorii vor sa introduca si elemente noi.

In avanpremiera am aflat de la organizatori ca sambata dupa masa de la orele 16 va fi deschiderea expozitiei „Vadu Crisului si Körösszegapati in picturi si in fotografii” lan Incubatorul de afaceri pe turism (picturi si fotografii realizate in cadrul taberei de creatie din Vadu Crisului), apoi va sosi pluta la podul nou de la intrarea in defileul Crisului Repede. Dupa deschiderea oficiala a targului vor urca pe scena ansamblurile din Vadu Crisului.

Duminica dupa defilarea formatiilor artistice din centru la terenul de fotbal de la 12,30 se va desfasura concursul-festival „Targul de la Vama Sarii” cu participarea formatiilor artistice de pe valea Crisului Repede (in organizarea Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, Bihor), apoi pe scena vor urca interpreti consacrati ca Dancs Annamaria sau Directia 5. Evenimentul se va termina cu foc de artificii.