Liberalii bucuresteni cer demisia lui Bolojan din functia de secretar general

UPDATE 4: IIie Bolojan a cerut vot de incredere din partea liderilor liberali. Primarul RAMANE si secretar general al PNL

UPDATE 3 : Discutarea unei eventuale excluderi a senatorului bihorean , Cristian Bodea, a fost amanata.

UPDATE 2 Liberalii care au cerut demisia lui Bolojan și-au retras solicitarea; Paleologu și Bodea AU FOST PROPUSI pentru EXCLUDERE

UPDATE: Mihai Voicu a afirmat că Ilie Bolojan a susţinut că îşi va da demisia doar dacă i-o va cere Emil Boc (unul dintre candidaţii PNL care a câştigat fără probleme alegerile la Cluj).

Președinții a cinci filiale PNL din București au demisionat astazi, iar 4 dintre ei au anuntat ca ii cer acelasi lucru si secretarului general al partidului.

„O parte dintre noi, și anume patru președinți de sectoare, am solicitat și demisia dlui secretar general Ilie Bolojan, pentru că am considerat că în calitatea sa de șef de campanie la nivel național nu a performat, a lipsit cu desăvârșire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns și așteptăm. Solicitarea noastră rămâne și în cadrul Biroului Politic Național de demisie a dlui Ilie Bolojan din funcția de secretar general”, a afirmat vicepreședintele PNL Mihai Voicu.

Voicu a subliniat că nu se impune și demisia copreședinților PNL.

Citeste si Ilie Bolojan – interviu la TVR. Primarul a facut analiza alegerilor. LIVETEXT

„Nici nu s-a pus problema, niciunul dintre noi nu a cerut acest lucru pentru simplul motiv că nu credem că este oportun. Rezultatul de la nivel național, cel de care răspund copreședinții partidului, este de 32%. Iertați-mă, dar tot ce s-ar spune un rezultat de 32% nu este de natură a atrage demisia copreședinților la nivel național”, a adăugat liberalul.

El a precizat că nu s-a luat în discuție nicio variantă cu privire la conducerea PNL București după demisia lui Cătălin Predoiu.

La sediul PNL a avut loc miercuri o întâlnire cu președinții de organizații din București și cu candidații la alegerile locale.

Distribuie informația
Alte știri