Locuri de muncă în străinătate, prin Eures Romania

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei Eures România, 974 de locuri de muncă, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Cele mai multe, 204 sunt disponibile în Spania (200 pentru agricultori, patru pentru tehnician – turbine eoliene), iar 200 de locuri de muncă sunt pentru Portugalia şi vizează muncitori necalificaţi în agricultură.

Alte 160 de locuri de muncă sunt oferite în Marea Britanie (100 pentru lucrător agricultură, 50 pentru îngrijitor persoane la domiciliu şi zece pentru infirmier), iar 141 locuri de muncă sunt disponibile în Olanda (85 pentru lucrător în sere, 25 – lucrător în fabrica de alimente, 20 – lucrător sezonier la flori, 10 – muncitor în grădinărit şi unul pentru asistent manager).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri