Mai mulți vitezomani au rămas fără permis după ce au fost depistați de polițiștii bihoreni rulând ca la rally. Vezi cine a fost „campionul”

În perioada 20 – 24 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depăşirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în minivacanța ocazionată de sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române au fost aplicate 699 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 350.520 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 84 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 20 de certificate de înmatriculare.

Marți, 24 ianuarie a.c., la ora 15.39, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, a fost depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 147 de km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 71 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.    

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri