Medicul Flavia Groșan încurajează românii să nu evite bronhoscopia, atunci când este cazul

Foto: Facebook/ Flavia Groșan

Sa nu va fie frica de bronhoscopie. Este o investigație de baza in Pneumologie, cu riscuri minime pentru un bronholog experimentat. Acesta este sfatul Flaviei Groșan postat pe Facebook.

După ce Groșan a băgat panica în populație cu oxigenul, acum apare panica pentru endoscopie bronșică. Vezi, Doamne, te poți infecta mortal în urma acestei intervenții invazive. Recunosc, colegul nu a fost mediatizat ca și mine. Ce noroc pe capul lui. 

Prieteni, practic oxigenoterapia în limita ghidurilor disponibile. Am practicat endoscopia bronșică peste 10 ani. Am în portofoliu profesional peste 6000 de cazuri investigate. Dar nu țin minte sa fi avut vreo infecție atât de gravă. Poate și din precauție, sau în urma unor controale în care mi s-au zdruncinat creierii. Echipa mea, sunteți pe aici. Spuneți voi dacă am dreptate.

Și îmi mai aduc aminte ceva. În anii ăia eram chemată zilnic pentru bronhoaspiratii în secții ATI din alte spitale. Cu două întrebări, iar aș arunca presa în aer. Dar n-am sa le pun.

PS. În concluzie, să nu vă fie frică de bronhoscopie. Este o investigație de bază în Pneumologie, cu riscuri minime pentru un bronholog experimentat”, scrie Flavia Groșan pe rețeaua socială. 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri