Pregatiri pentru Targul de Craciun. Muncitorii au inceput montarea patinoarului din centru. FOTO

Targul de Craciun din Piata Unirii isi va deschide portile pe 30 noiembrie si le va inchide in primele zile din Noul An. Pregatirile sunt in toi, iar miercuri, muncitorii au inceput amenajarea patinoarului de langa brad, chiar daca temperatura de afara nu este inca una care sa indemne la sporturi de iarna

Pe langa casutele cu cadouri si produse de sezon, Targul va oferi atelierul lui Mos Craciun si casuta acestuia.Activitatea acolo va incepe in 5 decembrie, va fi dedicata copiilor si se desfasura intr-un spatiu incalzit.

Luminata de sarbatoare, Piata Unirii va avea un patinoar de 15/30 de metri, dar si un carusel, „decupat parca din cartile cu povesti”. Nu va lipsi nici scena pe care vor urca artisti indragiti precum: Andra, Paula Seling, Proconsul, Nicoleta Nuca, Locomotiv GT, Nicolae Furdui Iancu si renumitul Ansamblu „Icoane”, condus de universitarul, Ioan Bocsa.

Accentul in noptea dintre ani se va pune pe focul de artificii, sustin organizatorii. Bugetul Targului de Craciun din Piata Unirii se ridica la 70 de mii de euro.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri