Premianți Kiwanis Art vor susține un concert la Filarmonica de Stat Oradea

Asociația Kiwanis Art Oradea, membru al organizației globale Kiwanis International, organizează joi, 20 octombrie, ora 19, la Filarmonica de Stat Oradea, un concert de gală susținut de premianții Asociației

Kiwanis și-a propus încă de la înființare (2010) să identifice și să sprijine copiii și tinerii orădeni talentați. Sprijinul este material- burse, premii, dar mai ales unul moral – de promovare și de impunere în conștiința concetățenilor a talentelor locale, a vârfurilor acestora. Premiile de Excelență Kiwanis Art, acordate din primul an de la înființare, i-au răsplătit pe cei mai talentați, mai serioși și mai perseverenți artiști tineri- muzicieni sau plasticieni.

Patru dintre premianți vor putea fi ascultați în concertul de joi.

Mulțumim partenerului – Club Kiwanis Varadinum, și sponsorilor noștri. Mulțumim conducerii Filarmonicii Oradea pentru includerea în programul stagiunii a acestui concert care sperăm să fie doar primul dintr-o serie. Mai mulți tineri muzicieni orădeni, premianți Kiwanis Art unii, alții nu, care au dobândit notorietate națională și europeană, și-ar dori să cânte acasă, au transmis organizatorii.

O parte din prețul biletelor care pot fi achiziționate pe site-ul bilete.ro este destinată susținerii unor copii talentați. În același scop, spectatorii vor putea face și donații. De asemenea, la intrare vor fi expuse pentru vânzare și desenele unor copii din Ucraina.

Citește în atașament programul complet.

Distribuie informația
Alte știri