Primarul, în cartiere. Florin Birta se va întâlni cu orădenii din diferite zone ale orașului, în cadrul programului de bugetare participativă

Azi au loc primele întâlniri cu cetăţenii, în cadrul programului de bugetare participativă desfășurat de Primăria Oradea, locuitorii fiind așteptați să voteze proiectul cel mai potrivit pentru cartierul lor. Cei interesaţi sunt așteptați de la ora 17:00 în sala de sport de la Liceul Don Orione, iar de la 18:30 la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” (str. Gh. Pop de Băsești, nr. 3), unde se vor se întâlni cu primarul Florin Birta și îşi vor putea vota proiectele favorite.

Orădenii sunt așteptați să vină în număr cât mai mare la aceste întâlniri, având în vedere că locuitorii unui cartier cunosc cel mai bine problemele și nevoile zonei în care locuiesc și astfel pot vota în cunoștință de cauză proiectele care le sunt de folos.

Așa cum se știe, etapa votului online în cadrul bugetării participative s-a încheiat, de azi începând etapa votării în cadrul întâlnirilor din cartiere.

Data și locul viitoarelor întâlniri, care vor avea loc în cartierele Ioșia, Rogerius, Decebal, Oncea, Episcopia, Nufărul și centru poate fi consultată în atașament.

Luni, 19 septembrie, întâlnirile vor continua în Cartierul Nufărul, în sala festivă a  Liceului Teoretic Onisifor Ghibu (Aleea Onisifor Ghibu, nr. 3) , de la ora 17:00, iar de la ora 18.30 la Şcoala Gimnazială  Dimitrie  Cantemir (str. Sextil Puşcariu, 2A).

În atașament găsiți situația la finalul etapei de vot online, dar și lista cu întâlnirile din cartiere.

Distribuie informația
Alte știri