Primul joc oficial pentru FC Bihor din noul sezon

Miercuri, 9 august, de la ora 17:30, la Sânmartin, se va produce debutul oficial din noul sezon al echipei FC Bihor Oradea. În cadrul turului II al Cupei României, formaţia noastră se va confrunta cu echipa locală Lotus Băile Felix, cea care i-a fost colegă de serie anul trecut în Liga a III-a.

Meciul se va disputa pe Stadionul Comunal din Sânmartin.

Conform regulamentului competiţiei, confruntarea se va desfăşura într-o singură manşă, iar dacă după cele 90 de minute regulamentare de joc scorul va fi egal, atunci se va trece la două reprize a câte 15 minute de prelungiri. Dacă şi după 120 de minute egalitatea va persista, atunci departajarea va fi făcută la loviturile de la 11 metri.

„Este un prim meci oficial, un derby local, cred, aşteptat de toată lumea cu nerăbdare şi încedere. Suntem pregătiţi pentru acest joc, chiar dacă încă starea de oboseală persistă asupra noastră, după semicantonamentul avut. Dar, suntem nerăbdători şi încrezători să suţinem un prim joc oficial”, a declarat antrenorul Florin Farcaş, care se confruntă cu o singură problemă de efectiv înaintea disputei de la Sânamrtin.

Fundaşul central Andrei Gal este indisponibil, după ce s-a accidentat la meciul amical cu Olimpia MCMXXI Satu Mare, ceea ce „reprezintă o mare pierdere pentru mine ca antrenor”, după cum a mai precizat tehnicianul Florin Farcaş.

Distribuie informația
Alte știri