Protest cu sute de oameni in fata Consiliului Judetean Bihor

UPDATE: Bugetul CJ Bihor a fost votat…din greseala liberalului Cornel Borza

Sute de angajati ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, au pichetat, miercuri, sediul Consiliului Judeţean Bihor, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile întregi pe luna martie, ci doar în procent de 70%.

Dotati cu vuvuzele si fluiere, oamenii au facut zgomot in  timpul sedintei CJ Bihor iar o delegatie a urcat in sala in care se astepta votarea bugetului.

Protestatarii sustin ca nu au fost mobilizati de niciuna dintre taberele politice care se confrunta in PNL si ca asteapta de la politicieni sa rezolve problema salariilor. Organizatorii au spus ca in lipsa unei solutii, nu-si mai pot asigura traiul zilnic, nu-si pot achita ratele si nu-si pot plati utilitatile.

Protestul a fost supravegheat de numerosi jandarmi.

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri