PSD vrea tarife preferentiale pentru oradeni la Aquapark

Social-democratii oradeni considera ca tarifele supuse dezbaterii de catre ADP pentru intrarea in Aquaparkul Nymphae sunt exagerat de mari. Ei recunosc ca se practica aceleasi preturi si in alte parti, dar acolo sunt investitii private .

La Oradea, spun social-democratii, fiecare locuitor al orasului a contribuit pana acum la Aquapark cu suma de 280 de lei. Asta daca se imparte contributia administratiei locale in aceasta investitie de 50 de milioane de lei, la numarul de locuitori. In plus, tot orădenii vor fi cei care vor suporta în primii ani de funcţionare şi cheltuielile de întreţinere.

De aceea cred PSD-istii ca oradenii trebuie sa aiba un tarif preferential!
Tot ei se declara nemultumiti de propunerea ADP-ului care interzice intrarea in incinta aquaparkului cu mancare de acasa!

Citeste si ADP Oradea a publicat lista de preturi pentru Aquaparc. Un bilet standard va costa 50 de lei. Tarifele si regulamentul sunt in dezbatere publica

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri