Reacţie HALUCINANTĂ a tatălui uneia dintre cele trei eleve din Oradea, care au bătut CRUNT o altă fată: „Foarte bine i-a făcut”

Imagini de o cruzime greu de imaginat au fost surprinse la Oradea, unde trei fete, eleve de liceu, au desfigurat în bătaie o altă fată. Victima a încasat nenumărați pumni și picioare, de la toate cele trei eleve, însă cea mai agresivă se pare că a fost o adolescenta blondă, pe nume Flavia.

Imaginile au oripilat opinia publică, majoritatea comentariilor și întrebărilor îndreptându-se către părinții fetei și buna creștere pe care ar fi trebuit s-o asigure odraslei lor, scrie observator.tv

Spre surpriza tuturor, în loc să condamne evenimentul și să îi explice fetei sale gravitatea faptelor, tatăl adolescentei blonde a anunțat public, pe Facebook, că își susține fiica în demersurile sale violente, precizând că este de acord cu corecția fizică aplicată victimei și că „lumea” ar trebui să-și vadă de treaba ei.

„de la o cearta intre copii sa ajuns la ce stiu eu ce!… in fine!.. asta e…! nu`mi retrag nici macar un cuvant!~ dar de acum incolo vreau sa vb doar cu cei ce mi`s prieteni! dar am si un anunt de facut!…… uitativa bine la poza mea.. daca careva crede ca avem ceva de impartit si ne intalnim.. asta e….. o sa vedem”, a scris Flavius Belcea pe Facebook.adolescenta batuta

Citeste si Video socant. O adolescenta din Oradea, lovita cu pumnii şi cu picioarele de alte două tinere

 

Distribuie informația
Alte știri