Tâlhar în Orășelul copiilor din Oradea. O bunică de 80 de ani a fost bătută pentru 500 de lei

<a href="https://pixabay.com/users/Pavlofox/">Pavlofox</a> / Pixabay

Miercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârşirea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 13 octombrie a.c., în jurul orei 09.25, în timp ce o femeie de 80 de ani, din Oradea, se deplasa printr-un parc din cartierul Rogerius din Oradea, ar fi deposedat-o, prin violență, de 500 de lei, respectiv ar fi împins-o, iar în timp ce era căzută, i-ar fi smuls din mână o pungă, iar din portmoneul aflat în ea, ar fi sustras 500 de lei.

În urma agresiunii suferite, octogenara a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 2 – 3 zile de îngrijiri medicale și un prejudiciu material în valoare de 500 de lei.

Joi, 17 octombrie a.c., bărbatul de 29 de ani a fost prezentat de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă a acestuia, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri