Un fost gojdist este noul președinte al ANOSR

Foto: arhiva

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) are un nou președinte. Este vorba de Horia Onița, ales duminică în cadrul Adunării Generale ANOSR.

Horia Onița a fost în urmă cu patru ani președintele Consiliului Național al Elevilor, pe vreme când era la elev la Colegiul Emanuil Gojdu din Oradea.

La finalul mandatului a scris pe pagina sa de socializare: „A fost un mandat pe care l-am început cu dorinţa de a transforma filosofia mişcării de reprezentare a elevilor într-una puternică, practică, care îşi asumă necesitatea de a-şi asuma, în pofida oricăror consecinţe, semnalarea şi contracararea abuzurilor din sistem, cât şi responsabilitatea de a se poziţiona public pe teme de importanţă majoră care tind să nu fie abordate tocmai din cauza impactului pe care îl au şi a dificultăţii unei reforme veritabile care să elimine lacunele imense din sistemul de învăţământ preuniversitar”.

Horia Onița a intrat apoi la Facultatea de Drept din București, unde a fost președinte al Asociației Studenților în Drept.

De ieri, fostul gojdist are un nou statut. Este președintele Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România.

ANOSR este una din cele mai mari organizații din ţară. S-a format în perioada 20-29 octombrie 1995, atunci când a avut loc cea mai mare grevă studenţească din istoria României. Asociația a avut statut juridic din 2000.

Sursa: stiriedu.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri