Un tanar din Osorhei a fost retinut pentru ca a talharit o femeie din Alparea

foto: ilustrativ

Marți, 3 aprilie a.c., polițiștii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea şi polițiștii Postului de Poliție Oşorhei au identificat și  cercetat un tânăr de 18 ani, din comuna bihoreană Oșorhei și un altul de 19 ani, din municipiul Oradea, față de care au continuat urmărirea penală, cei doi fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, respectiv instigare la infracțiunea de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îl bănuiesc pe tânărul de 18 ani că, la 31 martie a.c., în jurul orei 14.10, ar fi acostat o femeie de 48 de ani, din localitatea bihoreană Alparea care se deplasa pe jos prin parcul din localitate și ar fi deposedat-o, prin violență, de un portmoneu ce conținea documente personale și de identitate, 20 euro şi 8 lei. Totodată, orădeanul de 19 ani este bănuit că l-ar fi instigat pe tânărul de 18 ani să comită fapta.

Polițiștii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea l-au reținut pe tânărul de 18 ani, din Oșorhei, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă pentru documentare întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului cauzat.

Distribuie informația
Alte știri