96 de sancțiuni au fost aplicate, luni, pentru depăşirea limitelor legale de viteză în Bihor

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat luni, 12 august, acţiunile pe şoselele din judet. Acestea au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate la început de săptămână, au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 53.130 lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare și au fost constatate șase tamponări.

96 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, opt participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționate 10 depășiri neregulamentare, iar 15 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.