A demarat campania “La HUMANAMED sunt curajos”

Echipa medicală a unui laborator de analize din Oradea a inițiat o campanie menită a-i ajuta pe copii sa-si invingă fricile care uneori “ sunt transmise genetic”. E intitulată “La HUMANAMED sunt curajos”.

Pentru a-i răsplăti pe copiii care au nevoie de analize, cadrele medicale, şi-au propus sa regândească atitudinea faţă de cei mici şi faţă de toţi cei care au nevoie de serviciile laboratorului.

“Am observat că atunci când copilaşii sunt primiţi si trataţi cu afecţiune si cu explicaţii clare frica slabeşte in intensitate iar actul medical si prelevarea de produse biologice se desfaşoara cu uşurinţă, fără traumă, fără lacrimi. De aceea, noi echipa HUMANAMED oferim copilaşilor jucării, pluşuri, dulciuri sau fructe, astfel recompensăm curajul şi contribuim la creşterea lor armonioasă şi la dezvoltarea tinerei generaţii formata din copii curajoşi ce vor ajunge adulţi responsabili. Ne comportăm cu fiecare copil aşa cum dorim să se comporte ceilalţi cu copiii noştri”, spun cei de la HUMANAMED.