Bărbat bănuit că ar fi agresat sexual o femeie din Oradea, reținut de polițiști și arestat de magistrați

Polițiștii orădeni bănuiesc ca un bărbat de 36 de ani din urbea de pe Crisul Repede de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Potrivit unui comunicat de presa, la 22 octombrie, în intervalul orar 21.30 – 21.45, acesta ar fi acostat o femeie de 36 de ani, din Oradea, în timp ce se deplasa pe strada Sovata, pe care ar fi urmărit-o, și venind din spatele acesteia, prin constrângere, printr-un gest brusc, ar fi atins-o în zonele intime, cauzându-i astfel o puternică stare de temere.

Miercuri, 30 octombrie, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. Pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a orădeanului de 36 de ani.

*

Distribuie informația
Alte știri