Concert de colinde și pricesne pentru copii de la S.O.S. Autism Bihor

În preajma sărbătorilor de iarnă Asociația S.O.S. Autism Bihor vă invită la un concert de colinde și pricesne. Concertul, cu o mare încărcătură emoțională va avea loc la sala de spectacole a Teatrului de Stat din Oradea, vineri 23 noiembrie 2018, începând cu ora 18.

Invitatul special al serii va fi MARINEL PETREUȘ, fiul regretatului Ion Petreuș, din Baia Mare, cel care duce mai departe tradiția Fraților Petreuș, interpreți ce au făcut cântecele maramureşene celebre în toată lumea. Alături de el ne vor colinda Daniela Jurjuț, Teodora Șandru precum și Corul Liceului Teologic Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu” dirijor Lakatos Ștefan Alexandru. Prezentatorul serii va fi Mihai Dacin. În foaierul teatrului se vor putea achiziționa printr-o donație obiecte de decor confecționate în cadrul atelierelor noastre.

Evenimentul este susținut Consiliul Județean Bihor și Teatrul Szigligeti din Oradea. Biletele pentru concert se pot achiziționa de la sediul Asociației S.O.S. Autism Bihor, str. Miron Pompiliu nr 5 sau prin telefon la următoarele numere: 0742529453, 0744559154. Prețul unui bilet este de 50 lei la lojă și 40 de lei în sală sau la balcon. Sumele de bani obținute în urma vânzării biletelor vor fi donate Asociației S.O.S. Autism Bihor.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri