Flori de primăvară îngrijite cu dragoste și muzică, aduse direct din serele horticultorului Călin Chișe

Primule învăluite de Mozart, zambile legănate de Strauss, ciclame alintate cu Bach? Între Sfântul Valentin și 8 Martie aceste flori fermecate vorbesc și pentru dumneavoastră dacă le dăruiți cuiva drag sau dacă vi le dăruiți. Vă pot împodobi casa și grădina, iar dacă le acordați un pic de atenție și de dragoste se vor dezvolta în continuare așa ca în serele horticultorului Călin Chișe din Homorog.

Tânărul întreprinzător și-a transformat hobby-ul în profesie și afacere. A iubit florile din totdeauna, iar din 2013 acestea îi aduc și pâinea pe masă, pentru că și-a înființat o afacere: sere în care cultivă flori pe care le vinde sătenilor din Homorog și împrejurimi, salontanilor și orădenilor. În cei 10 ani scurși de la pornirea afacerii, a reușit să ridice cinci solarii. Împreună cu părinții, soția și copilul, cultivă flori, luptă cu economia de piață, cu inflația și cu sistemul fiscal ca antreprenor. Războiul început anul trecut în țara vecină, criza energetică și inflația i-au dat și lui un brânci, dar rămâne pe baricade, împreună cu familia sa alături de flori.

Pe lângă îngrijirea obligatorie: pământ, apă, lumină, căldură, florile lui Călin Chișe sunt vrăjite cu muzică. Mai multe experiențe științifice au scos în evidență faptul că muzica clasică modifică nu doar structura moleculelor de apă, ci și modul în care se dezvoltă plantele. În fiecare noapte florile familiei Chișe sunt răsfățate cu muzică clasică, iar ziua sunt lăudate și răsfățate de cei șase Chișe care le îngrijesc. Adevărați vrăjitori ai florilor, membrii familiei vorbesc cu florile din ghivece și constată singuri cât de puternice sunt cuvintele de susținere și de apreciere.

Florile fermecate de la Homorog vă pot împodobi casa și grădina sau pot mărtuisi cuiva dragostea și aprecierea pe care i le purtați. Le puteți cumpăra de la producător sau prin livrare la domiciliu, dacă aveți o comandă mai mare de 100 de lei. Comenzile telefonice le puteți face la numărul 0756.102.572. 

Echipa OiD

Distribuie informația
Alte știri