In premiera, compania de aviație KUWAIT AIRWAYS, angajeaza romance pe post de stewardesă/însoţitor de bord. Care sunt cerintele

Evenimentul de selecție, cu prezența recrutorilor companiei de aviație KUWAIT AIRWAYS, va avea loc la Cluj Napoca în data de 11 Februarie 2017, la GRAND HOTEL ITALIA, începând cu ora 9 dimineața.

Compania de aviație KUWAIT AIRWAYS oferă tinerelor care întrunesc condițiile de angajare, un salariu mediu net lunar de 2.500 USD, care includ plata orelor de zbor (salariile nu sunt impozitate), contract de muncă ferm pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire, prime de escală, gratuitate la training, cazare, masa, uniforme, transport către şi de la locul de muncă, la asigurare medicală valabile oriunde în lume, 30 zile de concediu/an și 16 zile libere pentru sărbătorile guvernamentale oferite de Statul Kuwait, precum și alte beneficii.

Cerințele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta între 20 – 32 de ani, studii liceale finalizate, fluenţă în cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, stare de sănătate bună, înălţime minimă 160 cm.

Persoanele interesate să devină stewardese la compania KUWAIT AIRWAYS și să participe la evenimentul de selecție din 11 Februarie 2017, de la Cluj Napoca sunt rugate:

– să completeze formularul https://goo.gl/forms/BfB5DJKMk6YOFDcy2
– să trimită pe adresa de e-mail recrutare@rsc-consulting.ro, până la data de 9 Februarie 2017, însoțit de următoarele documente
• Curriculum Vitae în limba engleză.
• O poză full body în format digital

Detalii despre evenimentul de selecție pot fi accesate pe http://www.universifly.com/ro/pagini/recrutare-kuwait.html

Alte știri