Locuitorii zonei Beius- Stei organizeaza, miercuri, 3 actiuni simultane de protest pe DN 76

UPDATE: Protestele anti-CNADR de pe DN 76 vor fi transmise live pe oradeaindirect.ro – 16.30 CLICK AICI PENTRU DETALII . 

Dupa ani intregi in care au suportat „lucari de reabilitare”,  neterminate niciodata,  soferii care circula intre Rabagani si Stei au decis sa-si exprime nemultumirea in strada. Trei mitinguri vor avea loc miercuri, 8 iunie, in Beius, Rieni si Stei.

„Ne-au mancat 10 ani din viata !!!!! Merita sa „sacrificam” dupa amiaza de miercuri 8 iunie !!!!! Haideti cu totii sa le „mancam” si noi,macar o zi !!!! Acum e momentul oameni buni !!!!!! Acum!!!!! Sau sa nu mai vorbim niciodata !!!”, e indemnul imperativ pe care organizatorii il distribuie de cateva zile in retelele de socializare.

Protestele se vor desfasura intre orele 16,30 si 20. Punctele de intalnire sunt: in Beius, in Piata fostei autogari, in centrul comunei din Rieni, respectiv in fata Casei de Cultura din Stei. Organizatorii au precizat ca toate cele 3 mitinguri sunt autorizate.

” In fiecare loc de desfasurare se vor gasi tabele pentru semnarea unei petitii pe care sa o trimitem tuturor celor in drept sa ia masuri urgente in vederea reabilitarii DN76. Aceste tabele se vor gasi,timp de inca 10-14 zile in Stei, Rieni si Beius, pentru a putea fi semnate de cat mai multe persoane”, mai spun organizatorii.
Citeste si https://oradeaindirect.ro/locuitorii-zonei-beius-stei-pregatesc-miscari-de-protest-pe-traseul-drumului-national-76/

Distribuie informația
Alte știri