Ultimele recorduri…Prin Aeroportul Oradea au trecut ieri peste 1.500 de pasageri

Record de pasageri pe Aeroportul Oradea într-o singură zi. În data de 16 Mai 2018 au tranzitat Aeroportul Oradea un număr de 1537 pasageri, au anuntat reprezentantii Aeroportului. Precedentul record fusese inregistrat in 2 mai, 1468 pasageri.

In luna aprilie de la sau spre Oradea au zburat 23.699 pasageri, în creştere cu 96 faţă de acceaşi lună a anului 2017 cand au fost 12.000 pasageri). In primele 4 luni ale anului, Aeroportul oradean a fost tranzitat de 86.000 de faţă de 30 de mii în aceeaşi perioadă a anului 2017.

E de asteptat insa ca trendul sa scada in urmatoarea perioada. De luna viitoare, Ryanair renunta la zborurile de la Oradea spre Londra şi Dusseldorf. Din octombrie, vor disparea si zborurile spre Barcelona, Milano şi Memmingen.

In schimb, conducerea Aeroportului sustine ca recordul de ieri va fi depășit în sezonul de vară, datorită destinațiilor turistice de vacanță. Oradenii vor putea zbura pe perioada sezonului estival spre Antalya(3 curse/săptămână) și Constanța(2 curse/săptămână).

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Mai mult, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a anuntat ca saptamana viitoare va anunta inca doua-trei destinatii care sa inlocuiasca zborurile Ryanair.

Distribuie informația
Alte știri