Adolescent orădean, tâlhărit de un tânăr din Paleu. Polițiștii l-au reținut rapid pe agresor

Sâmbătă, 11 iunie a.c., polițiștii orădeni au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la un tânăr de 16 ani, din municipiul Oradea, că, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla în Parcul 1 Decembrie din Oradea, a fost acostat de un alt tânăr care, sub amenințarea cu acte de violență, i-a solicitat cei 10 lei pe care îi avea în portmoneu, pe care i-a înmânat acestuia, iar apoi, tot sub amenințarea cu acte de violență, s-a deplasat la un bancomat de pe strada Vasile Alecsandri, de unde a mai retras 190 lei, pe care i-a remis, de asemenea, tânărului respectiv.

Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost prins cu operativitate de polițiștii orădeni, la aproximativ 5 minute de la sesizare, în Parcul 1 Decembrie din Oradea, în imediata apropiere a locului faptei. Persoana a fost identificată ca fiind un tânăr de 17 ani, din comuna Paleu, județul Bihor.

Polițiștii orădeni au recuperat integral prejudiciul de la cel în cauză.

În urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea tânărului de 17 ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Duminică, 12 iunie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri