Deputatul care a mancat din gunoi, in Parlament, s-a filmat pe calea ferata din Suncuius pentru a promova mersul cu trenul. VIDEO

Parlamentarul Adrian Dohotaru a fost in minivacanta de 1 Mai in zona Vadu Crisului pentru o vizita in pestera, la finalul careia a inregistrat un material video de promovare a transportului pe calea ferata.

„Soluția la disfuncționalitățile CFR nu e abandonarea transportului feriviar, ci să investim masiv în el. Foarte mulți nu își permit mersul cu avionul, multi nu au permis auto iar mersul cu trenul e mai eco și mai comod, dacă e rapid, decât transportul auto în comun dintre orașe”, considera Adrian Dohotaru

De altfel, deputatul USR a venit de la Cluj cu trenul, impreuna cu familia iar clipul video in care Dohotaru apare cu copilul sau in spate a fost filmat chiar pe calea ferata ceea ce i-a atras inclusiv o plangere la Autoritatea pentru Protectia Copilului. Un ziar din Cluj a sesizat institutia considerand ca parlamentarul si-a expus copilul intr-o situație care îi putea periclita viața și siguranța.

Deputatul USR de Cluj Adrian Dohotaru a devenit cunoscut, in luna martie, dupa ce a anuntat ca a mancat saratele dintr-un cos de gunoi din Parlament, ca sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca se face risipa de mancare.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri