Deputatul care a mancat din gunoi, in Parlament, s-a filmat pe calea ferata din Suncuius pentru a promova mersul cu trenul. VIDEO

Parlamentarul Adrian Dohotaru a fost in minivacanta de 1 Mai in zona Vadu Crisului pentru o vizita in pestera, la finalul careia a inregistrat un material video de promovare a transportului pe calea ferata.

„Soluția la disfuncționalitățile CFR nu e abandonarea transportului feriviar, ci să investim masiv în el. Foarte mulți nu își permit mersul cu avionul, multi nu au permis auto iar mersul cu trenul e mai eco și mai comod, dacă e rapid, decât transportul auto în comun dintre orașe”, considera Adrian Dohotaru

De altfel, deputatul USR a venit de la Cluj cu trenul, impreuna cu familia iar clipul video in care Dohotaru apare cu copilul sau in spate a fost filmat chiar pe calea ferata ceea ce i-a atras inclusiv o plangere la Autoritatea pentru Protectia Copilului. Un ziar din Cluj a sesizat institutia considerand ca parlamentarul si-a expus copilul intr-o situație care îi putea periclita viața și siguranța.

Deputatul USR de Cluj Adrian Dohotaru a devenit cunoscut, in luna martie, dupa ce a anuntat ca a mancat saratele dintr-un cos de gunoi din Parlament, ca sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca se face risipa de mancare.

Distribuie informația
Alte știri