Un bihorean de 82 de ani a plecat de acasă de 2 zile și nu a mai revenit. E căutat de familie și de polițiști

La 14 august 2023, în jurul orei 21.30, polițiștii de la Poliția Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unui bărbat de 82 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor– DENES JAKAB, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul aceleiași zile (14 august 2023), în jurul orei 19.00 și nu a mai revenit (acordul pentru mediatizare a fost primit în cursul după-amiezii de miercuri, 16 august 2023).

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 70 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi albaștri, prezintă calviție totală.

ÎMBRĂCĂMINTE: cămașă albastră, cu mânecă scurtă, pantaloni de trening negri, cu o dungă albastră, verticală, pe lateral, iar pe cap purta o șapcă neagră, cu cozoroc.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația
Alte știri